Passagiersschepen

Da-Capo heeft veel ervaring met betimmering van grote passagiersschepen. In samenspraak met de opdrachtgever krijgt het schip een interieur, passend bij de gewenste uitstraling en het doel. 

Voor meerdere rederijen veranderde Da-Capo kale casco's in een luxe leefomgeving die voldoet aan de geldende wetten, de wensen van passagier, bemanning, en eigenaar. Voorbeelden van interieuronderdelen die Da-Capo vervaardigt zijn stoombaden, bars, restaurants, dansvloeren, indrukwekkende entreehallen, chique eerste klas-hutten. 

Da-Capo draagt eveneens zorg voor de juiste afwerking van verblijfruimtes van de bemanning, efficiënt benut maar beslist comfortabel. 

Het gebruikte materiaal bepaalt voor een groot gedeelte het karakter van het interieur. Daarom werkt Da-Capo met verschillende houtsoorten en alle voorkomende kunststof plaatmaterialen. Interieurbouw met gebruik van bijvoorbeeld spiegels, glas, smeedwerk, betegeling, behang en stucwerk behoort ook tot de mogelijkheden van Da-Capo. 

De specifieke eigenschappen van ieder gebruikt materiaal worden volledig benut, zodat duurzaamheid langdurig samengaat met schoonheid. 

Passagiersschepen boeg Scheepstimmerbedrijf Da-Capo

Binnenvaartschepen

Voor de opdrachtgever is het schip niet alleen de werkplek maar ook de woning. Da-Capo verenigt de eisen die aan beide plaatsen worden gesteld. Duurzaamheid, kwaliteit, gemak, comfort gecombineerd met de persoonlijke wensen. 

Da-Capo heeft een jarenlange ervaring in de interieurbouw voor de binnenvaart. Deze staat niet alleen garant voor de kwaliteit die de klant zoekt. Makkelijk doorspreken van wensen, kosten, uiterlijk en eventuele andere mogelijkheden hoort daar ook bij. 

Voor Da-Capo is een afspraak een harde afspraak. Op het afgesproken tijdstip leveren, is daar onderdeel van. De vele opdrachtgever die gebruik maakten van de kennis van Da-Capo kunnen daarvan getuigen. 

Binnenvaartschepen

Interieurbouw

De activiteiten van Da-Capo beperken zich niet tot de interieurbouw voor schepen. De kwaliteit en kennis van Da-Capo zijn eveneens bruikbaar in producten voor aan 'de wal'. Bijvoorbeeld keukens, slaapkamerinterieur, nachtkastjes, kastenwanden, kantoormeubilair en vele andere onderdelen van het interieur. 

Da-Capo werkt met een grote hoeveelheid verschillende materialen. Daardoor kan Da-Capo de opdrachtgever een ruime keuze bieden die recht doet aan het gewenste uiterlijk en de kwaliteit. Het meubilair wordt in delen opgebouwd. Dat vergemakkelijkt transport en plaatsing. 

De aanwezige ruimte zo effectief mogelijk benutten. Dat sluit volledig aan op de ervaring die Da-Capo opdeed met interieuroplossingen voor schepen met beperkte ruimte. Creativiteit en vakkundig meetwerk maken het mogelijk om ruimtelijke interieuropstellingen te maken die eveneens tot hun recht komen aan de wal.