Het Bedrijf

Da-Capo bestaat sinds 1972 en werd in 1994 overgenomen door twee werknemers: Huub Duyzer en Wout Egas. Hun eigen ervaringen op de werkvloer staan garant voor een soepel en gestroomlijnd werkproces. Daarbij is hun liefde voor het vak en product groot, hun kennis eveneens. Knelpunten die voor vertraging of fouten zorgen, vermijden ze door hun jarenlange ervaring in de scheepsinterieurbouw.

Inmiddels is Da-Capo gegroeid, het team verdubbelde en telt tegenwoordig vijfentwintig werknemers. Ze vormen een hechte groep vaklieden. Ze zijn trots op het bedrijf en zetten zich graag in voor een kwalitatief perfect product. Vakkennis, materiaalkennis, enthousiasme en ervaring kenmerkt het team van Da-Capo.

Het bedrijf beschikt over een ruime werkplaats, voorzien van alle benodigde apparatuur en materialen. Voldoende opslagruimte, modern gereedschap en de nieuwste technieken dragen zorg voor topproducten. De kade biedt plaats aan schepen met een lengte van 135 meter, tevens de wettelijk toegestane maximale lengte.